// Chalkboard Stories
Bonjour!
Hey ! Good days to you!


Welcome to My Blog.. If you like My Blog u can follow. 

Status : WAT MASA INI TUAN BLOG INI TAK O9 SBB NK FOKUS PDA SPM TERIMA KASIH :) ^_^

Home About Linkies Stuff


Tagboard
Footprints here!



Friends


Credits

Thanks to Nadya.
Edited by Eyna.
Header by Iyra.


ponnponnponnn ! tumpang lalu bas mahu pergi sekolah, sudah lewat ni.

heyy, pendengar setia semua, apa khabar semua??? holiday akan berakhir tak lame lg. OMG ! i don't believ.
perkara awl yg aku akn bt pada first msuk school is bangun lewat, hahahaha. itu sdh kebiasaan dlm diri bdk debab ni. btw my mom says yg dia nak hantr aku sekolah asrama (tidak hidup kebebasan aku akn enddd). lepas tak bole lah aku na update muka buku aku nih, so sad : ( . mcm mane aku nak ckp kat mama aku supaye jgn hntar aku g sekolah asrama to. aku tak setuju langsung dgn keputusan ni, haishhhhhh.


who have idea 4 help my problem?? angkat perot anda tinggi-tinggi, bole ker. haha just kidding