// Chalkboard Stories
Bonjour!
Hey ! Good days to you!


Welcome to My Blog.. If you like My Blog u can follow. 

Status : WAT MASA INI TUAN BLOG INI TAK O9 SBB NK FOKUS PDA SPM TERIMA KASIH :) ^_^

Home About Linkies Stuff


Tagboard
Footprints here!



Friends


Credits

Thanks to Nadya.
Edited by Eyna.
Header by Iyra.
Hai, rakan-rakan bloger sekalian. Hari ni saya na story something.
SUMPAH, penat giler baru balik dr KL convertion centre. Mase to kaki aku rase mcm nak tercabut jer
nasib baik aku pakai kasut sarung aku yg chumey to. hikhik. Yg paling tak bole blaa sis aku bole pulak berpaut kat bahu aku sbub nya kaki dia da tak larat na merayap 1 KL to, hahaha ( to lah ckp org tua tak na dgor gatai pakai kasut tinggi-tinggi lagi kan da menyusahkan org lain) . Btw aku happy cgt dpt hangout nan family aku hari ni anyway kalo korg nak tau bkn senang tau mama kitaorg dpt luang kan mase nan kitaorg semua, HohoooO. 
" MAMA, thanx a lot sbub sudi nan kitaorg. SAYANG MAMA, muahhhmuahhmuahhhhh <3